Pokud toužíte po opět čistých kobercích, nejlepší je spolehnout se na strojovou metodu čištění Praha

 In Nezařazené

Naší poslední zakázkou bylo čištění koberců v rodině, kde měli koberce špinavé od bot. Prý v rámci výměnného pobytu ubytovali jednu Francouzku, která měla tendenci pořád chodit v botách. Sice jí prý prosily, aby se zouvala, ale prý na to několikrát zapomněla. A podle toho ty koberce také vypadaly – byly poměrně hodně špinavé. Proto nás Praha čištění koberců kontaktovali a najali si nás na vyčištění jejich koberců.

Nejdříve naneseme kvalitní zásaditou chemii, kterou pomocí kotoučového stroje a jeho rotačních kartáčů zapracováváme do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty. Tímto způsobem se naše kosmetike spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergen, bakterie a mikroorganismy, které nemají ve vašem koberci co dělat, protože můžou výrazně znepříjemňovat alergikům život.

Navíc…

Navíc tato kosmetika nejen koberce ale i celý prostor, kde čištění probíhalo, provoní. Dalším důležitým krokem v čištění koberce je správné a důkladné odsátí čistící pěny, která se na koberci pomocí kotoučového přístroje vytvořila a obsahuje veškerou špínu, kterou do sebe vstřebala z čištěného koberce. Naše speciální podtlakové vysavače se postarají o co nejlepší možný výsledek. Odsátím přebytečné vody a pěny z koberce také napomáháme k výslednému postavení vlasu.

Po našem ošetření totiž nepoznáte, kde byla místa na koberci slehlá a ušlapaná. Koberec získá znovu svou původní barvu, je dezinfikovaný, zbavený zápachu, takže poté vypadá jako nový. Tímto způsobem jsme ze všech koberců odstranili šmouhy z kolečkových bruslí a navrátili tak příjemnou a čistou atmosféru do jejich domácnosti. Máme radost, že s námi naši klienti byli moc spokojení a naše služby využívají doposud. A to je naším cílem, aby s námi zákazník byl vždy spokojení.

Protože…

Protože není lepší vizitkou pro jakoukoli společnost, než spokojený zákazník a radost, že odvádí dobrou práci. Na naší profesionalitě si zakládáme a to nejen z hlediska kvality našich služeb, ale pečlivě vybíráme i naše zaměstnance, protože dobré vystupovaní je také jedním z důležitých zásad naší společnosti. Není totiž možné, aby zaměstnanci, kteří pracují s lidmi, byli nepříjemní a neochotní.

Proto je pro nás dobrá spolupráce s klienty stejně důležitá jako výsledky naší práce. Naše služby realizujeme na celém území České republiky, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže jsme skutečně dostupní pro všechny, kteří by mohli naše služby potřebovat. A nenabízíme pouze čištění koberců, ale i čištění podlah, mytí oken a výloh a odstraňování graffiti a plísní.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search